Uppdaterad 20 maj 2019Tjänsten är nu tillsatt. Men ni är alltid välkomna med en spontanansökan då vi ofta har nya projekt med behov av skribenter.

Ledig tjänst: SilverPark Media söker efter en eller flera duktiga skribenter.

Skribent sökes för extrajobb hemma på distans

Arbetsuppgifter: Göra research och skriva texter till olika hemsidor. Tjänsten är på deltid och kan utföras hemifrån på distans. Att vara skribent är ett perfekt extrajobb för dig som är student eller bara vill ha en extrainkomst varje månad.

Vi söker dig som: Är bra på att uttrycka dig i text samt tycker det är roligt att skriva. Är noggrann, ansvarsfull och driven.

Meriterande: Det är väldigt meriterande om du är intresserad och har kunskaper inom träning, kost och hälsa då detta är vårt huvudområde. Men vi söker även efter personer med kunskap och intresse inom smink, skönhet och mode. Kan du hantera WordPress är det också meriterande. Även tidigare uppdrag som skribent samt referenser är något vi ser mycket positivt på.

Om tjänsten: Det handlar om ett flexibelt extrajobb på runt 10-30 timmar per månad. Betalning sker per ord och du fakturerar genom faktureringsbolag såsom t.ex. Frilans Finans eller direkt till oss om du har egen firma.

Om ovanstående låter intressant så tveka inte att höra av dig! Skicka ett email till info[@]silverparkmedia[.]se eller klicka här för att komma i kontakt med oss idag!